02 July 2017

Quick Photo Update : Domino's Pizza



Hi y'all. Aku takde modal apa nak update kat blog harini so belanja gambar jelah apa yang aku makan petang tadi. One day I'm gonna be so hungry that I'd come back here again just untuk tengok balik gambar2 ni lol. Klik SINI untuk tengok entri foodies aku yang lain hehe


Flaming Tuna



Smoky Beef & Chick 




    I always have a massive love towards this breadstix + salsa dip.


    Supercalifragilisticsuchadopebread !



    All photos were none edited and uploaded straight from my camera smh. Please expect some quick photo update only after this. Bye peeps ! 👋😂
                              







    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    02 July 2017

    Quick Photo Update : Domino's Pizza



    Hi y'all. Aku takde modal apa nak update kat blog harini so belanja gambar jelah apa yang aku makan petang tadi. One day I'm gonna be so hungry that I'd come back here again just untuk tengok balik gambar2 ni lol. Klik SINI untuk tengok entri foodies aku yang lain hehe


    Flaming Tuna



    Smoky Beef & Chick 




      I always have a massive love towards this breadstix + salsa dip.


      Supercalifragilisticsuchadopebread !



      All photos were none edited and uploaded straight from my camera smh. Please expect some quick photo update only after this. Bye peeps ! 👋😂